Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Kimba Neo rehabilitációs gyermekkocsi

Leírás

Kimba Neo rehabilitációs gyermekkocsi

Bármi is az úticél a gyermeknek megfelelő megtámasztásra van szüksége, ugyanakkor lehetővé kell tenni, hogy szabadon ismerkedhessen az őt körülvevő világgal. A Kimba Neo a megoldások széles körét felvonultatva, pontosan ezen kívánalmaknak felelnek meg. Ha gyermekének speciális babakocsira van szüksége, a Kimba Neo a minden igényt kielégítő megoldás.

 

A egyedi igényeknek megfelelő beállításokat bárki elvégezheti, szerszámok és szakételem nélkül is egyszerűen és gyorsan adaptálható. Ez azt is jelenti, hogy a Kimba Neo képes alkalmazkodni minden aktuálisan felmerülő igényhez.

 

  • A kényelmes és kiváló rugózású Kimba Neoval csökkenthetőek a spazmusok
  • A divatos és párnázott üléshuzat nagyfokú kényelmet biztosít
  • A fejtámlák, a lábtartó, a csípő- és gerinctámaszok, valamint az abdukciós ék az adaptációs lehetőségek számtalan variációját biztosítja

Puha, kényelmes és biztonságot adó

A párnák anyaga kellemes és puha, megtámasztják a gerincet és használatukkal megelőzhető a felsőtest helytelen tartása. Az állítható pelották még stabilabb tartást biztosítanak a csípőknél, a comboknál és ha szükséges, a fejnél.

Mindig ülő helyzetben

Az ülés alkalmazkodik a gyermek testméreteihez. Az ülés magassága, szélessége és mélysége, továbbá a fejtámla és a pelották is a gyermek egyéni igényeihez állíthatók. Az ülés és a lábtámasz szögét is pontosan a gyermek igényei szerint lehet beállítani.

Puha rugózás

A megfelelő rugózás segít a spazmusok megelőzésében. A rugózás kialakításának köszönhetően a gyermekkocsi mozgása egyenletes, könnyebb kormányozni, akár kevésbé sima terepen is.

Szerethető babakocsi

A Kimba Neo tervezésekor, díjnyertes elődjét, a Kimba Spring modellt vettük alapul. Sok felhasználónak tetszik, hogy a Kimbát meglátva az embereknek nem egy speciális igényeket kielégítő rehabilitációs gyermekkocsi jut eszébe. A gyerekeknek különösen tetszenek az új, vidám színek. Annak érdekében, hogy még inkább figyelembe vegyük a gyermekek egyéni igényeit, a Kimba Neo huzata még több színben és anyagban áll rendelkezésre.

Ez a termék nem támogatott gyógyászati segédeszköz, bizonyos esetekben a  nem támogatott gyógyászati segédeszközökre egyedi méltányossági engedély kérvényezhető a NEAK-nál. Erről részletesen NEAK honlapján tájékozódhat.

 

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.