Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Elállási nyilatkozat

Az elállás feltételeit a távollévők között kötött szerződésről szóló 45/2014. (II. 26.) számú Kormányrendelet szabályozza. A rendelet szerint az elállási jog a termék kézhezvételének napjától él! A Fogyasztó (továbbiakban Vásárló) az áru átvételét követő 14 napon belül elállhat a vásárlástól.  A Vásárló elállási jogát attól a naptól gyakorolhatja, amikor a terméket átvette függetlenül attól, hogy online, telefonon, emailben rendelte meg vagy futárszolgálattól vette át vagy személyesen.

Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható! Elállás esetén a kifogásolt termék(ek) vételárát és  a szállítási díjat cégünk haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríti. A vásárlót kizárólag a termék visszaküldésével kapcsolatban felmerülő költségek terhelik.

Fontos!

Terméket csak az eredeti csomagolásban, teljesen hibátlan, eladásra alkalmas állapotban tudunk visszavenni. A csomag visszaküldését követően megvizsgáljuk a terméket, és csak abban az esetben tudjuk a termék árát visszatéríteni, ha megfelel a fent említett feltételeknek.

Amennyiben élni kíván elállási jogával, az elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (postán vagy elektronikus úton küldött levélként) az alábbi elérhetőségre: Reha-Ker Kft., 4281 Létavértes Baross u. 7., info@rehaker.hu .

Elállási nyilatkozat letöltése itt.

Elállási nyilatkozat

Címzett:
REHA-KER Kft.
4281 Létavértes Baross u. 7.

Alulírott, kijelentem, hogy gyakorlom elállási/felmondási jogomat az alábbi termék
adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében.
Rendelésszám:

A fogyasztó neve:
A fogyasztó címe:
Nyilatkozat kelte:

A fogyasztó aláírása:
(kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Utánvétes és bankkártyás vásárlás esetén bankszámlaszám megadása szükséges ahova a visszautalást tudjuk indítani.

Bakszámlaszám:

A visszaküldendő terméket az alábbi címre szükséges küldeni:
REHA-KER Kft., 4281 Létavértes Baross u. 7.