Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759
Elérhető állítható heveder, mely hálós kialakítású légáteresztő anyagból készült, valamint sport vállrögzítő és gyerekeknek fejlesztett termékek egyaránt. Ilyen például a Fortuna gyerek kartartó, illetve az Orliman gyermek heveder. 

 

Karfelkötők, vállrögzítők széles választéka

 

Ízületi rögzítők, ortézisek termékkörünkben külön kategóriát kaptak a kartartó hevederek, vállrögzítő segédeszközök. Ezek a kellékek nélkülözhetetlenek a balesetek, sérülések, műtétek után, ugyanis a regeneráció idején létfontosságú a stabil, megfelelő rögzítés. 

 

Hálós kartartó hevederünk javasolt, amennyiben egy jól szellőző, rugalmas anyagból készült terméket keres. A nyakon támaszkodó öv beállítható a kívánt hosszúságúra, emellett a háton átlósan futó kialakítás is gondoskodik a komfortosabb viseletről. A terhelés egyenletes eloszlása kényelmes alkalmazást tesz lehetővé. Az ideális méret meghatározásához mérje meg az alkar hosszát, a könyöktől a kisujj tövéig terjedő szakaszon. Ennek függvényében, ha a megmért terület kisebb mint 30 cm, akkor az 1-es méret ajánlott, amennyiben nagyobb, úgy a 2-es lesz megfelelő. 

 

A deréktáji rögzítéssel ellátott heveder a könyök stabilizálására, illetve a csukló megtámasztására alkalmazandó. Többféle méret közül választhat, az S-estől egészen az XL-es méretig. A segítségével fixálható a meghúzódott ízület és az eltört, begipszelt kar is ideális helyzetben tartható. 

 

A FUTURO kartartó jobb és bal karon egyaránt használható. Tehermentesít, tartást biztosít, és egyúttal rögzít is. Állítható pántja révén kényelmesen viselhető. Alapanyaga légáteresztő, bőrbarát, így nem okoz gondot az egész napos alkalmazása sem. Párnázott vállpántja még komfortosabb rögzítést garantál.

 

Speciális ortézisek a gyógyulás idejére

 

Vállízületi sérülés vagy kulcscsonttörés esetén kifejezetten ajánlott az ORLIMAN vállstabilizáló kartartó, amely egy vállpántos megoldásként az alkar számára is stabil támasztást biztosít, ugyanakkor körbetekerve szabályozható a magassága. A 15 cm-es váll-immobilizer szalag révén ideális olyan esetekben is, amelyeknél fontos az erős immobilizáció. Például luxáció, törés, felkar- és vállsérülés után a regeneráció segítésére. 

 

Amennyiben preventív célzattal keres megoldást a sérülések, húzódások elkerülése érdekében, ajánljuk figyelmébe Thuasne Sport neoprén vállrögzítőnket! Alkalmas megelőzés gyanánt, baleseteket követően, illetve a tevékenységek újrakezdésénél is. 

 

Karfelkötők alkalmazási köre

 

A speciálisan kar-, illetve vállsérülések idején használatos segédeszközök hatékonyan megtámasztják a gyógyuló területet. A törött csontok rögzítése elengedhetetlen lépése a regenerációnak. Nem csupán balesetek, műtétek után javasoltak, hanem ficamra való hajlam esetében is megelőzésként, sportoláskor.

>