Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Szállítási információk

Kedves vásárlóink!

Kiszállításakor a csomagban a garancia levelet megtalálják, ha (tartozik a termékhez garancialevél), a számla elektronikus úton kerül kiküldésre.

Magyarországi házhoz szállítási alap díjak:

Nagy méretű, terjedelmes, 40 kg feletti csomagok szállítása:

Nagy méretű csomagok esetén 2000 ft  felárat számítunk fel. 

Egyes nagy méretű, nagy súlyú termékek esetén egyedi szállítási díjat számítünk fel. 

Futár szolgáltatók

Csomagkuldo.hu 

Csomagpont szolgáltatás esetén az Önhöz legközelebb eső átvevőhelyen veheti át a megrendelt termékeket az ország egész területén. Szállítás max. 10 kg-ig. A megrendelt termék a feladástól számított 2-3 munkanapon belül jut el az önök által  kiválasztott csomagpontra.

Akkor veszi át a csomagot, amikor Önnek leginkább megfelel. Egy üzenetben vagy e-mailben kapott azonosító felhasználásával tudja átvenni a termékeket.

Magyar posta 

A megrendelt termékeket a Magyar posta szállítja ki. Várható szállítási idő a feladástól számított egy munkanap. Az árak csomagonként változhatnak súlytól és nagyságtól függően. Egy csomagban természetesen több termék is rendelhető. A szállítási költséget a megrendelés véglegesítésekor rendszerünk automatikusan kikalkulálja.

Itt választható PostaPont vagy házhoz szállítás. PostaPont esetén válassza ki az Önhöz legközelebbi Posta hivatalt az ország egész területén és az Önnek legmegfelelőbb időpontban átveheti a küldeményt.

GLS 

A megrendelt termékeket a Gls szállítja ki. Várható szállítási idő a feladástól számított egy munkanap. Az árak csomagonként változhatnak súlytól és nagyságtól függően. A szállítási költséget a megrendelés véglegesítésekor rendszerünk automatikusan kikalkulálja.

Személyes átvétel

Szaküzletünkben bármilyen termék átvehető személyesen szállítási díj nélkül. Ilyen esetben kérjük keressenek minket elérhetőségeinken.