Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Fizetési feltételek

A vásárlási összeg megfizetése az alábbi fizetési módokon lehetséges. Minden fizetési opció garantáltan biztonságos.

Utánvéttel

Az utánvétes fizetés esetében a csomag értékét és a szállítási díjat a küldemény átvételekor kell megfizetni a futárnak,

készpénz vagy bankkártya egyaránt elfogadható. A csomagpontra kézbesített csomagok esetén a csomagpont átvevőhelyen kell kifizetni a csomag ellenértékét, kártyás és készpénzes fizetés szintén lehetséges.

Banki átutalás

A rendelést követően azonnali válasz e-mailt küldünk Önöknek, mely tartalmazza a bankszámlaszámot ahova az összeget utalni szükséges. Miután az összeg megérkezett a számlánkra indítjuk a kiszállítást.

Számlavezető bank: OTP
Számlaszám: 11738015 21468177 HUF

Barion bankkártyás fizetés

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyájával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházakban, mobil alkalmazásokban.

A bankkártya adatok teljes biztonságban vannak mivel a kereskedőhöz nem jutnak el. A bankkártyás fizetésnek nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes.

Készpénzes fizetés

  1. Az áru készpénzben való  fizetése a szaküzlezben lehetséges. Cím: 4281 Létavértes Baross U. 7.
  2. Debrecen és vonzáskörzetében ingyenes személyes kiszállítást vállalunk. Ilyen esetben kizárólag készpénzes fizetés lehetséges. Kártyát nem tudunk elfogadni.