Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Actimove Sport Bokastabilizáló

EP kártya logó
Egészségpénztárra elszámolható

Leírás

Actimove Sport Bokastabilizáló leírása

A biomechanikus szakemberek által tervezett, egy méretben kapható Actimove Sport bokastabilizáló enyhe és mérsékelt bokarándulások, sportsérülések után használható. Segít elkerülni az újbóli sérüléseket és a boka krónikus instabilitását. Speciális COOLMAX AIR anyagának köszönhetően nem izzad bele sportolás közben sem, a neoprén-és latexmentes anyag pedig kényelmes és bőrbarát viseletet biztosít. Jobb és bal lábon is egyaránt hordható. Ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést. A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a bokastabilizáló egész nap viselhető. Enyhe vagy közepes bokarándulásra, sport sérülések, azok megelőzése esetén, krónikus boka instabilitás esetére.

Hogyan kell használni?
- Nyissa ki a dobozt, és vegye ki belőle a terméket. Nyissa szét a keresztpántok tépőzárát, majd fogja meg a bokastabilizálót oly módon, hogy a címke a felső részen helyezkedjen el (térd felé).
- Bújtassa bele a lábfejét úgy hogy a belső fekete szövet a lába hátsó részét takarja, a sarok pedig szabadon marad.
- Majd a keresztpántokkal állítsa be a szükséges méretet úgy hogy a stabilizáló kellő szorossággal stabilizálja a bokát.
- A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik.
- Akut állapotban a bokastabilizáló egész nap viselhető.
- A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, mert a túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.

Jellemzői:
- Mérete: egy méret, Boka körátmérő: 20 - 27 cm
- COOLMAX PRO: elvezeti a nedvességet, szárazon tart
- Az innovatív COOLMAX Air technológiának köszönhetően gyors száradást és légáteresztést biztosít az izzadás elkerülése érdekében.
- Neoprén-és latexmentes anyagának köszönhetően bőrbarát és kényelmes.
- Könnyen felhúzható ezáltal egyszerű a használata.
- A keresztpántok megfelelő stabilitást adnak, hogy a sportolás biztonságos legyen. Jobb és bal lábra egyaránt használható.
- Cipővel is hordható. 40°on mosható.

 

Méretvételi segítség

méretvételi segítség

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.