Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Actimove gyerek Bokatámasz (6-10év)

EP kártya logó
Egészségpénztárra elszámolható

Leírás

Actimove gyerek Bokatámasz (6-10év) leírása

A biomechanikus szakemberek által tervezett, 2 féle méretben kapható Actimove Sport bokatámasz gyerekeknek duzzanatra, bokaízületi sérülések megelőzésére, enyhe húzódásokra, bokaízületi instabilitás, vagy gyengült izomzat esetén használható. Segít elkerülni az újbóli sérüléseket és a boka krónikus instabilitását. Speciális COOLMAX AIR anyagának köszönhetően nem izzad bele sportolás közben sem, a neoprén-és latexmentes anyag pedig kényelmes és bőrbarát viseletet biztosít. Jobb és bal lábon is egyaránt viselhető. Cipővel is kényelmesen hordható. Ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést. A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a bokatámasz egész nap viselhető. Duzzanatra, bokaízületi sérülések megelőzésére, enyhe húzódásokra, bokaízületi instabilitás, gyengült izomzat esetén.

Hogyan kell használni?
- Nyissa ki a dobozt, és vegye ki belőle a terméket. Bújtassa bele a gyermek lábfejét úgy hogy az Actimove logó felfelé nézzen.
- A sarok a megfelelő felvétel esetén szabadon marad.
- A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik.
- Akut állapotban a bokatámasz egész nap viselhető.
- A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, mert a túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.

Jellemzői:
- Mérete: kisgyerek: 16,5 - 18,5 cm
- A szükséges méret meghatározásához mérje meg a boka körméretét a bokacsont fölött.
- COOLMAX PRO: elvezeti a nedvességet, szárazon tart
- Az innovatív COOLMAX Air technológiának köszönhetően gyors száradást és légáteresztést biztosít az izzadás elkerülése érdekében.
- Neoprén-és latexmentes anyagának köszönhetően bőrbarát és kényelmes. Könnyen felhúzható ezáltal egyszerű a használata.
- A keresztpántok megfelelő stabilitást adnak, hogy a sportolás biztonságos legyen.
- Jobb és bal lábon is cipővel is hordható. 40°on mosható.

 

 

Méretvételi segítség

méretvételi segítség

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.