Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Actimove gyerek Csuklórögzítő

EP kártya logó
Egészségpénztárra elszámolható

Leírás

Actimove gyerek Csuklórögzítő leírása

A biomechanikus szakemberek által tervezett, kisgyermek méretben kapható Actimove gyerek csuklórögzítő ín-és ízületigyulladás, rándulás, húzódás esetén, valamint operációt követően használható. Neoprén-és latexmentes anyaga kényelmes és bőrbarát viseletet biztosít. Jobb és bal karon is egyaránt viselhető. Ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést. A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a csuklórögzítő egész nap viselhető. Íngyulladás, ízületi gyulladás (pl. Juvenilis Rheumatoid Arthritis)
esetén, rándulásra, húzódásra és enyhe sérülésekre, illetve posztoperatív használatra és gipsz levételét követően.Hogyan kell használni?
- Nyissa ki a dobozt, és vegye ki belőle a terméket.
- Nyissa szét a tépőzárakat és helyezze el a fémsínt az oldaliságnak megfelelően (jobb kéz esetén bal oldali kis zsebbe dugva, bal kéz esetén pedig a jobb oldaliba úgy, hogy a fém hajlított része felfelé és befelé nézzen).
- Húzza fel a gyermek kezére oly módon, hogy a támasztékot adó fém a tenyérpárnán nyugodjon .
- Majd az alsó 3 tépőzár segítségével állítsa be a szükséges szorosságot, a legfelül lévő keskenyebb tépőzárat a kisujj és gyűrűsujj között áthúzva rögzítse a terméken.
- A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik.
- Akut állapotban a csuklórögzítő egész nap viselhető.
- A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, mert a túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.Jellemzői:
- Mérete: kisgyerek: 11,5 - 14 cm
- A szükséges méret meghatározásához mérje meg a csukló körméretét.
- Neoprén-és latexmentes anyagának köszönhetően bőrbarát és kényelmes.
- Könnyen felhúzható ezáltal egyszerű a használata.
- Ergonomikus kialakításából adódóan megfelelően illeszkedik.
- Az erős tapadást, tartós záródást biztosító tépőzár tartós rögzítést biztosít.
- Jobb és bal kézen egyaránt használható. Kézzel mosható.Gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Actimove termékek elérhetők a patikában, vagy a gyógyászati segédeszközboltokban. A termék megvásárlásához orvosi rendelvény nem szükséges.AZ EGYES TERMÉKEK HASZNÁLATA ELŐTT A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Fontos! A fenti termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.