Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Actimove Gauntlet

EP kártya logó
Egészségpénztárra elszámolható

Leírás

Actimove Gauntlet Csuklórögzítő

A biomechanikus szakemberek által tervezett, négy méretben kapható Actimove Gauntlet csuklórögzítő Hüvelykujj ízületi gyulladása vagy oldalszalag szakadása esetén (síelő és gamer hüvelykujj), illetve ficamot, húzódást, rándulást követően, valamint Rheumatoid arthritis és de Quervain's ínhüvelygyulladás esetén, továbbá posztoperatív és poszttraumás ellátás során használható. Neoprén-és latexmentes anyaga kényelmes és bőrbarát viseletet biztosít. Jobb és bal karon is egyaránt viselhető. Ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést. A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a csuklórögzítő egész nap viselhető. Hüvelykujj ízületi gyulladása vagy oldalszalag szakadása esetén (síelő és gamer hüvelykujj), illetve ficamot, húzódást, rándulást követően, valamint Rheumatoid arthritis és de Quervain's ínhüvelygyulladás esetén, továbbá posztoperatív és poszttraumás ellátásra.

Hogyan kell használni?
- Nyissa ki a dobozt, és vegye ki belőle a terméket.
- Nyissa szét a tépőzárakat és helyezze el a fémsínt az oldaliságnak megfelelően (jobb kéz esetén jobb oldali kis zsebbe dugva, bal kéz esetén pedig a bal oldaliba úgy, hogy a fém hajlított része felfelé és befelé nézzen).
- Húzza fel a kezére oly módon, hogy a támasztékot adó fém a tenyérpárnán nyugodjon, illetve hüvelykujját dugja be az ennek kialakított részbe .
- Majd az alsó 3 tépőzár segítségével állítsa be a szükséges szorosságot, a legfelül lévő keskenyebb tépőzárat a hüvelykujj és mutatóujj között áthúzva rögzítse a terméken.
- A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik.
- Akut állapotban a csuklórögzítő egész nap viselhető.
- A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, mert a túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.

Jellemzői:

- A szükséges méret meghatározásához mérje meg a csukló körméretét.
- Neoprén-és latexmentes anyagának köszönhetően bőrbarát és kényelmes.
- Könnyen felhúzható ezáltal egyszerű a használata.
- Ergonomikus kialakításából adódóan megfelelően illeszkedik.
- Az erős tapadást, tartós záródást biztosító tépőzár tartós rögzítést biztosít.
- Jobb és bal kézen egyaránt használható. Kézzel mosható.

Méret:

  • S  13- 15 cm
  • M 15 - 17.5 cm
  • L: 17,5 - 20 cm
  • XL: 20 - 23 cm

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.