Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!

Futuro™ Sport Teniszkönyök Pánt 45975

Leírás

Lehetséges Indikációk: A Futuro™ Sport Teniszkönyök Pánt ideális választás azoknak, akik aktívan sportolnak vagy azoknak, akiknek könyök környéki problémáik vannak. Különösen hatékony a következő esetekben:

  1. Tenisz- és Golfkönyök (Epicondylitis Lateralis és Medialis): Ezek a feltételek a könyök ízületeinek túlzott terhelése miatt alakulnak ki, gyakran a tenisz és a golf játék során. A Futuro™ Pánt segít csökkenteni a fájdalmat és elősegíti a gyorsabb gyógyulást. A pánt hatékonyan tehermentesíti a könyök izmait és azok letapadási pontjait, különösen a tenisz- és golfkönyök esetében. A pánt viselése révén nyomást gyakorol az érintett területekre, csökkentve az inak és izmok túlterhelését. Ez a nyomás segít eloszlatni a terhelést, csökkenteni a gyulladást, és javítani a vérkeringést az érintett területen. A stabilizáló hatás enyhíti az izmok terhelését, elősegítve a gyógyulást és megakadályozva az újabb sérüléseket.
  2. Íngyulladás: Az ízületi gyulladás kezelésére tervezve, ez a termék csökkenti az ínakon eső stresszt, segítve az íngyulladásból való felépülést.
  3. Duzzanat: A könyök stabilizálása és a célzott nyomás segíthet a duzzanat csökkentésében, elősegítve az érintett terület gyorsabb regenerálódását.

Kivitelezés:

  • Precíziós Ínpárna: A pánt beépített precíziós ínpárnája gyengéd, mégis célzott nyomást gyakorol a könyök inakra és izmokra, segítve azok terhelésének csökkentésében és a fájdalom enyhítésében.
  • Stabil Védelem: A pánt stabil, mégis kényelmes védelmet biztosít, így segítve a felhasználóknak a fájdalommentes mozgást.
  • Légáteresztő Anyag: Készült nedvesség-felszívó, légáteresztő anyagból a hosszantartó kényelem és szárazság érdekében, még intenzív fizikai tevékenység során is.
  • Állítható Pántok: Az egyénre szabott illeszkedésért tervezett állítható pántok biztosítják, hogy a termék tökéletesen illeszkedjen a felhasználó könyökére.
  • Könnyű Fel- és Levétel: A körbetekerhető kivitelezés megkönnyíti a pánt fel- és levételét, és lehetővé teszi a felhasználónak, hogy gyorsan alkalmazza vagy távolítsa el a terméket szükség szerint.
  • Univerzális Alkalmazás: Mindkét oldalon használható

A Futuro™ Sport Teniszkönyök Pánt egy tökéletes segítség a sportolók és a mindennapi felhasználók számára, akik könyök környéki fájdalommal vagy sérüléssel küzdenek, és segítségre van szükségük a gyorsabb és hatékonyabb gyógyulás érdekében.