Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

GM antidecubitus ülőpárna 2 légkamrás

Leírás

A GM antidecubitus ülőpárna kerekesszékhez kifejlesztett ültető-rendszer, mely csökkentheti a decubitus kialakulását. Az ülőpárna egy közös alapra helyezett több egymással összeköttetésben lévő, levegővel tölthető, szilikongél tetejű, hőre lágyuló poliuretán cellákból áll. Ajánlott decubitus megelőzésére vagy már
kialakult felfekvés kezelésére. Elősegítheti a vérkeringés megfelelő állapotának fenntartását, stabilitást és biztonságérzetet nyújthat.

-Elérhető méretek: 40 x 40 cm / 40 x 45 cm
-Magassága: 4 cm
-Terhelhetőség: 130 kg

Az antidecubitus matracok és párnák jó szolgálatot tehetnek abban az esetben, ha valaki az átmeneti vagy végleges egészségkárosodása miatt, ágyhoz vagy kerekesszékhez van kötve és szüksége van a folyamatos gondozásra, ápolásra.
Hosszas fekvés vagy ülés esetén megkönnyítheti a betegek számára az ágyban fekvést vagy a kerekesszékben ülést. Mindezt úgy teszi, hogy a professzionális kialakítása révén eloszlatja a súlyt a megnövelt kontaktfelületen és emellett biztosítja a bőr optimális szellőzését is.

Szakképesítési követelmény: ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, rehabilitációs medicina, sebészet, gyermeksebészet,
geriátria, csecsemő- és gyermekgyógyászat, neurológia, orvosi rehabilitáció (csecsemő- és gyermekgyógyászat).

Indikáció: Felfekvés megelőzésére, kialakult felfekvés kezelésére érzéskieséssel rendelkező, járásképtelen, mozgássérült betegeknek, akiknek az állapota végleges.

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.