Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Gmed melegítő takaró 160X130CM QD16

Leírás

Hatékony segítséget nyújt az olyan esetekre, amikor az orvos termoterápiát javasol. Hatásos lehet izom, valamint ízületi fájdalmak enyhítésére, de jótékony hatással bírhat idegbántalmak esetén is. Továbbá enyhítheti a fejfájást, fülfájást, hasfájást, különböző görcsöket.

Jó szívvel ajánljuk azoknak, akik fázósak. Számukra igen kellemes élményt nyújthat, amikor ágyban, vagy akár a TV előtt melengetni tudják az áthűlt vagy fázós testrészeiket, végtagjaikat.

A 6 fokozatban állítható hőmérséklet szabályozóval ellátott készülék szabadságot nyújt a vásárlónak, aki ezáltal beállíthatja a számára leginkább kellemes hőmérsékletet. A fűtött takaróban egy elektronikus érzékelő mechanizmus véd a túlmelegedéstől, amely hiba esetén azonnal kikapcsolja a takarót.

A vezérlő gombjaival állítható be a kívánt hőfokozat. A vezérlő továbbá egy LED kijelzővel van ellátva, ami a kiválasztott szintet jelzi vissza a felhasználó számára.
A melegítő takaró egy kellemes tapintású, igazán kényelmes, puha flanel anyagból készült.

Leválasztható hálózati csatlakozójának köszönhetően kézzel mosható. Mérete 160x130 cm, így gyermekek és felnőttek számára egyaránt kényelmes a használata.

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.