Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759
A kádliftek szintén rengeteg könnyebbséget jelentenek a fürdőkádba be-, illetve kiszálláskor, ahogyan a leüléshez, felálláshoz is. Bőséges kínálatunkból elérhet manuális és elektromos berendezéseket. 

 

Multifunkcionális betegemelő liftek 

 

A betegmozgatás eszközei elengedhetetlenek akár otthoni környezetben történik az ápolás, akár erre szakosodott intézményben vagy kórházban. Speciális kialakításuknak köszönhetően a betegemelő liftek masszív emelőként is funkcionálhatnak helyhez kötötten, ugyanakkor igény esetén áthelyezhetők másik helyiségbe is, akár a fürdőszobába, ahol szintén nagymértékben könnyítik a gondozási feladatokat. A mozgáskorlátozott személyek hely- és helyzetváltoztatásához nélkülözhetetlen segédeszközök. 

 

Termékpalettánkon megtalálható kézi emelő, például a GMED manuális LW06204-es betegemelő, mely alkalmazható a gondozott személy áthelyezésére, mozgatására. Strapabíró acél szerkezettel rendelkezik, maximális teherbírása 150 kg. A beteg felemelése, illetve leengedése egy hidraulikus szivattyú segítségével elvégezhető a manuálisan működtethető kar által. A felső kart viszont egy elektromos vezérlő szabályozza, ez távirányító révén mozgatható. A vészhelyzeti stop gomb megnyomásával azonnal leállítható a mozgatás. 

 

A GMED 401-es elektromos emelőkészülék elektromosan működtethető, zárt típusú villamos motor segítségével. Nagy fokú biztonsági szintet garantál, kompakt kivitelezés mellett. Fontos azonban figyelmet fordítani a működési ciklusára, az előírtnál hosszabb ideig történő használat nem javasolt, mivel a zárt motor nem tartalmaz szellőző, hűtő rendszert. 

 

Praktikusan használható, kompakt betegemelő

 

Az Invacare Birdie Compact emelőlifttel jóval egyszerűbbé válik a gondozott mozgatása. A segítségével megoldható az ágyban fekvő és a kerekesszékben ülő beteg emelése egyaránt, de akár a földön fekvő személy esetében is rendkívül hasznos eszköz. 

 

Használatával kímélhető a derék, könnyíthető mind a szakszemélyzet, mind pedig a hozzátartozók munkája. Csupán 55 cm széles, ennek köszönhetően a legkeskenyebb ajtó sem jelent problémát, ugyanakkor lábpedálja révén 96 cm-ig szélesíthető, amennyiben nagyobb fokú stabilitás szükséges. Helytakarékos modell, egyszerűen szétszedhető, összecsukható igény szerint. 

 

További előnye, hogy fékezhető kerekekkel ellátott, valamint beépített akkumulátortöltőt is tartalmaz. Ami pedig igazán kelendővé teszi, az az elektromos vész leeresztő funkciója, mely igen hasznos opció a vezérlődoboz meghibásodása esetén. 

 

Betegmozgató eszközökkel a komfortosabb gondozásért!

 

Az univerzális emelőkészülékek mellett választható speciális fürdőkád lift is. A betegápolás nélkülözhetetlen berendezései a gondozottnak is kényelmesebb körülményeket teremtenek, ugyanakkor az ápoló fél számára is jelentős segítség az egyszerűbb feladatoktól kezdve a nagyobb horderejű teendőkig. 

>