Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759
Tekintse meg változatos kínálatunkat, és válassza ki az Ön számára legoptimálisabb diagnosztikai eszközt. Különösen ajánljuk vegyes választékunkat házi orvosoknak, kardiológusoknak, pulmonológusoknak, gyermekorvosoknak. 

 

Fonendoszkóp, sztetoszkóp termékpalettánk szakembereknek

 

A szív és tüdő hangjainak vizsgálatára elengedhetetlenek a fonendoszkópok, melyeket elérhet diagnosztikai termékek kategóriánkból. A LITTMANN termékcsalád széles körét felsorakoztatjuk, ugyanakkor RAPPAPORT DUAL, illetve ACUSTIC Classic orvosi eszköz is megtalálható választékunkban. 

 

Egészségügyi szakemberként a legfontosabb felszerelésének színét is megválaszthatja, a hagyományos fekete mellett, piros, kék, zöld, és számos vidám árnyalat elérhető. 

 

ACUSTIC Classic II. termékünk egy felnőtt fonendoszkóp, mely acél fejjel ellátott, ezáltal időtálló, strapabíró eszköz. Előnye, hogy lágy peremkarikával rendelkezik, mely nem vezeti a hideget a mellkasra, így komfortosabb a páciensek számára. 

 

Kiegészítői révén gyermekek és felnőttek esetében is alkalmazható a RAPPAPORT dual orvosi eszköz. A csomag tartalma felnőtt és gyermek membrán, 3 harang, 1 pár neoprén olíva, 1 pár fekete olíva. 5 hallgatózási felület alakítható ki nagy és kis membránja, illetve nagy, közepes és kis tölcsér tartozékok által. 

 

LITTMANN fonendoszkópok egészségügyi szakemberek számára

 

Legnagyobb előnyük, hogy magas akusztikus érzékenységgel bírnak, ugyanakkor az állítható fejhallgatónak köszönhetően a fejmérethez igazítható, így kényelmesebb. A puha fülolívák kiválóan hangszigetelnek, és komfortos viseletet tesznek lehetővé. A speciális fejlesztésű, új generációs csövek strapabíróak, ellenállóak, ezáltal hosszú éveken keresztül megbízható társa lehet a munka során. 

 

LITTMANN Classic II. Infant rozsdamentes acélból készült, hőszigetelt peremekkel. 1,9 cm-es átmérőjű harang kiegészítője révén kifejezetten csecsemők auszkultációjához alkalmas. 

 

LITTMANN Classic III. gyermek és felnőtt vizsgálatára egyaránt ajánlott hangolható membránjainak köszönhetően. További előnye, hogy “single-piece” membránnal rendelkezik, mely könnyen tisztítható, és egyszerű a felhelyezése. A gyerekek vizsgálata során ideális a hőszigetelt peremes “single-piece”, vagyis egybeszerelt membrán. Ezt eltávolítva pedig hagyományos nyitott haranggá alakíthatja. 

 

Megbízható termékeink által mindennap ugyanazt a teljesítményt nyújthatja az alaposság jegyében. 

 

A színek szerepe a rendelés során

 

Bőséges színválasztási lehetőségekkel megoldást kínálunk, hogy a gyerekek számára az ijesztőbbnek tűnő vizsgálatok is vidámabban telhessenek. 

 

Személyre szabottan választhatja ki a legideálisabb színárnyalatot. 

 

Szerezzen be megbízható teljesítményt garantáló fonendoszkópot, mellyel komfortosabban dolgozhat speciális kényelmi funkciói révén!

>