Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759
Szerelje fel otthonát egyszerűen használható mérőeszközökkel, melyekkel nyomon követheti az adott helyiség hőmérsékletét, a levegő nedvességtartalmát, illetve a kültéri értékről is információt kaphat. 

 

Hőmérők típusai, felhasználási köre 

 

Webáruházunk diagnosztikai termékek kategóriájában találja hőmérőinket, melyek segítséget jelentenek, hogy minden évszakban optimális hőmérsékletet biztosítson a lakásban. A műszereknek köszönhetően pontosan nyomon követheti az értéket, így nyáron a légkondit is egyszerűbb hozzáigazítva kezelni, télen pedig a fűtés szabályozásában ad könnyebbséget a folyamatosan mért, precíz hőérték. 

 

A nem megfelelő tartomány zavarhatja a nyugodt alvásban, hiszen a túl meleg környezetben sokkal nehezebb elaludni, ugyanakkor a nagyon hűvös légkör szintén okozhat problémát bármely évszakban. Egy túlhűtött helyiségben könnyű megfázni, ráadásul az ízületeknek sem tesz jót. 

 

Termékpalettánkból elérhet analóg hűtőhőmérőt, mellyel ellenőrizheti, hogy hűtőberendezése kifogástalanul működik, és a megadott intervallumon belül megfelelő hűtést garantál. Az élelmiszerek romlandóságára nyáron még fokozottabban ügyelni kell, a legegyszerűbb módja, ha felszerel egy akasztható mérőeszközt, mely strapabíró műanyag házzal ellátott. Termékünk legfőbb előnye, hogy mélyhűtőben is alkalmazható. 

 

Ajánlott továbbá egy minimum-maximum értéket is eltároló készülék, mely beltéri és kültéri mérésre is használható. 

 

Többfunkciós mérőműszer az ideális otthon alapja

 

A Vivamax páratartalom- és hőmérő eszköze rendkívül hasznos, hiszen megannyi beépített funkció segít a komfortos légkör megteremtésében. Nagy méretű kijelzője és többféle elhelyezési módja igen kelendővé teszi. Rögzíhető vízszintes felületen és falon egyaránt. Ébresztőóra és memória funkciója révén egy sokrétűen használható termék.

 

A páratartalom ellenőrzésével Ön is megelőzheti az ebből fakadó légúti panaszokat. Köztudott, hogy a túl alacsony páraérték köhögést, orrnyálkahártya-szárazságot is okozhat, valamint a szemek kipirosodását, égő érzését is kiválthatja. A túl magas érték szintén káros az egészségre nézve, ráadásul teret enged a penész megjelenésének is, ennek következtében még több légúti probléma nehezítheti a mindennapokat. 

 

A páratartalom ellenőrzése különösképpen javasolt asztmás megbetegedés esetén. Az ideális 40-60 százalék közötti, melynek fenntartására célszerű ügyelni. 

 

Pontos mérés, precíz nyomon követés

 

Az ideális élettér alapja, hogy megfelelő hőfokot biztosítsunk, különösen azokban a helyiségekben, melyekben a legtöbbet tartózkodunk. Emellett a levegő nedvességtartalma sem elhanyagolandó szempont. 

 

Szerencsére számos felhasználóbarát, funkciógazdag készülék elérhető, melyekkel a nyomon követés és ellenőrzés precízen megoldható. 

 

Válasszon Ön is pontos, megbízható mérőműszereket!

>