Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759
Ismerje meg vegyes kínálatunkat, melyek az ízületeket támogató izomrendszer erősítésére, valamint nyújtására szolgálnak. Legnagyobb előnyük, hogy a legtöbb helyszíntől függetlenül alkalmazhatók. Ujj- és kézerősítő eszközeinket akkor használhatja, amikor csak ideje engedi, akár munkahelyén vagy épp otthonában kényelmesen. Dönthet úgy is, hogy kedvenc edzőtermében kezd neki az izomerősítésnek. 

 

Mozgásterápiás termékek széles választéka 

 

Webáruházunk egészségmegőrzés, fitness kategóriájában érheti el mozgásterápiás termékeinket, ahol igénye szerint kiválaszthatja a legideálisabbat. 

 

Egy hátizomnyújtó pad lehetőséget teremt az ágyéki gerinc izmainak nyújtására, ezáltal segít mérsékelni a hátfájdalmat. Már 5 perces használat során enyhülést tapasztalhat, mivel csökkenti az izomfeszülést és izommerevséget. Különösen javasolt a hosszan tartó tevékenységek előtt vagy után. Használatát megelőzően nagyon fontos bemelegítő gyakorlatokat végezni! A nyújtást legalább 5 percig végezze, naponta két alkalommal. Óvatosan nyújtson, ameddig még komfortos, amennyiben nehézséget, bármiféle rendellenességet tapasztal, függessze fel az alkalmazását!

 

A mini pedálozó kéz- és láberősítésre ajánlott, a segítségével javítható a mozgáskoordináció, a vérkeringés. Alkalmazható padlón az alsó végtagok erősítésére, illetve asztalon is karerősítés céljából. Összecsukható, praktikusan elhelyezhető. Választható digitális kijelzős változat, amely jelzi a percenkénti fordulatszámot, az időt, valamint az elégetett kalóriamennyiséget. 

 

Akupresszúrás termékeink 100% organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készültek. A matrac és párna együtt is kapható hordtáskával. A párna a nyaki és deréktáji területen használatos. Termékünk az akupresszúrás pontok stimulálása révén támogatja a szervek működését, serkenti az endorfin termelődését, mely egy természetes fájdalomcsillapító vegyület. 

 

Kéz- és ujjerősítő mozgásterápiás eszközeink

 

QMED ujjtorna remekül alkalmazható rehabilitációs terápia kiegészítéseként, ugyanakkor edzéshez is tökéletes megoldást kínál. Ergonomikus kialakítása révén akármekkora kézmérethez megfelelő. Négyféle ellenállás választható, ezáltal kezdők és haladók számára is ideális. Használható kéz- és ujjsérülések megelőzéseként és rehabilitációhoz, az izomegyensúly helyreállítása érdekében. 

 

Webáruházunkból kézerősítő gyurmát, hajlékony gumirudat, géllabdát is rendelhet!

 

Mikor javasolt a mozgásterápiás termékek alkalmazása? 

 

Sérüléseket követően, a rehabilitáció során tökéletesek kiegészítő terápia gyanánt, valamint mozgásszervi, reumás panaszok esetén, fájdalom mérsékelésére, izommerevség enyhítése céljából. Az izomok nyújtására, erősítésére szintén ajánlottak. 

 

Praktikus eszközeink segítségével enyhíthet a merev, feszülő izmok okozta panaszokon!

>