Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759
A gyermekek légúti betegségeinek kezelésében óriási segítséget nyújthat egy speciális inhalátor. Náluk különösen gyakoriak a felső és alsó légúti megbetegedések, például hörghurut, arcüreggyulladás, asztma. 

 

Gyerek inhalátorok típusai 

 

Webáruházunk gyerek segédeszközök kategóriájában gyűjtöttük össze gyerek inhalátorainkat, melyek az inhalációs terápia létfontosságú eszközei. Különböző kialakítású modellekből válogathat, melyek között a gyerekek számára tetszetősebb változatok is beszerezhetők. Ezek az inhalátorok ideálisak utazáshoz, hiszen számos praktikus kiegészítő és tartozék a csomag részét képezi. 

 

Termékeinket könnyű kezelhetőség, egyszerű tárolás és szállíthatóság jellemzi. Beurer ultrancsendes inhalátorunk kisbabák és gyermekek számára megfelelő tartozékokkal együtt rendelehető. Legnagyobb előnye a halk működésében rejlik, valamint kényelmes tárolótáskája is optimálisabbá teszi a tartozékok tárolását. Ajánlott megfázás, asztma és egyéb légúti panaszok kezelésére egyaránt. 

 

Omron Cat kompressziós inhalátorunk egy gyerekbarát segédeszköz, mely gondos tervezés eredménye, hogy gyermeke könnyebben megszokja a használatát. A cica megjelenés révén nagyobb örömmel engedi az alkalmazását. Javasolt makacs köhögés fennállásakor, a kedves cica forma pedig minden alkalommal segíti őt a könnyebb légzésben. 

 

Szintén gyerekbarát kialakítású a Vivamax teknős inhalátora, mely teknősbéka formájának köszönhetően hamar a gyermek kedvencévé válik. 

 

Könnyű hordozhatóság jellemzi az ultrahangos pingvines inhalátort, melyhez 5 hatóanyagtartó, hordtáska, gyerekmaszk, száj- és orrcsutora, egy összekötő cső, valamint egy adapter is tartozik. 

 

Mire ügyeljen az inhalátor alkalmazásánál? 

 

Csecsemő-, valamint kisgyermekkorban az inhaláció gyerekmaszk segítségével végezhető. Ennek elhelyezésénél figyeljen, hogy az orrot és szájat jól fedje, ugyanakkor gyengéd mozdulatokkal tartsa a gyermek arcához. 3 éves kortól már szájcsutora használatával célszerű végezni az inhalálást, ezáltal biztosított, hogy a hatóanyag megfelelő koncentrációban jusson el a tüdejébe. 

 

Kompresszoros vagy ultrahangos készüléket válasszon? 

 

Kompresszoros gyerek inhalátorok leginkább a felső légúti betegségek esetén ajánlottak, míg az ultrahangosak jellemzően az alsó légutak megbetegedéseiben használatosak. Például a hörgőket érintő panaszoknál. Az ultrahangos inhalátor ugyanis 1 millimikron és annál kisebb méretű részecskéket tartalmazó folyadékot képes előállítani. 

 

A gépi inhaláció esetében kevésbé szükséges a beteg együttműködése, ezáltal hatékonyan alkalmazható kisbabáknál is. A gyerek inhalátorok segítségével megoldható fiziológiás sóoldat, gyógyvíz és orvos által előírt gyógyszer bevitele is. 

 

Bátran kérje ki gyerekorvosa tanácsát az inhalátorral kapcsolatban, mielőtt kiválasztja gyermeke számára a legideálisabbat!

>