Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759
A derékpárnák révén mérsékelhetők a hosszan tartó ülés kiváltotta negatív hatások. Továbbá segítenek a meglévő derékproblémák enyhítésében. Speciális anyaguknak és formájuknak köszönhetően biztosított a lumbális gerinc megfelelő ortopédiai megtámasztása. 

 

Derékpárnák széles választéka

 

Irodai munkát végez? Szeretne még többet tenni a derékpanaszai csökkentése érdekében? Ideális megtámasztás mellett a tévézés is sokkal örömtelibbé válik. Akár a kedvenc foteljében is használhatja a speciális háttámaszt, “Derékpárnák” termékkörünkben kedvére válogathat! 

 

Passzív ülésnél leginkább a háttámlára nehezedve ülünk. Ebben a helyzetben rendkívül fontos egy speciális háttámasz, amely derekunkat és a medencecsont felső területét is megtámasztja. A gerinc ágyéki hajlatán illeszkedik, így mérsékeli a gerincre nehezedő terhet. 

 

A QMED ergonomikus hátpárna anatómiai kialakítása által gondoskodik a derék megtámasztásáról. Alkalmazása segít fenntartani a gerinc ideális görbületét, ezáltal a csigolyatestek egymáshoz viszonyított helyzete, illetve távolsága is megfelelő. Ezzel tehermentesíthetők a hát izmai, nem szükséges ülés közben extra munkát végezniük ahhoz, hogy fenntartsák a helyes statikai helyzetet. A termék középső, domború része tehermentesíti a lumbális gerincszakaszt, megfelelően megtámasztva segíti az ideális testtartást. Rendszeres alkalmazása csökkentheti a meglévő derékfájdalmat. 

 

Alvópárnára és ülőpárnára is szüksége van? Tekintse meg webáruházunk gyógyászati párnáit!

 

Előzze meg a porckorongbetegséget!

 

Az ergonomikus hátpárna memóriahab anyaga révén a testhőmérséklet és nyomás hatására veszi fel testünk alakját, formáját, mellyel a tökéletes kényelem érzetét élvezhetjük. Használható otthon, munkahelyi környezetben, utazás során, valamint kerekesszékben is. 

 

Gerincünk fiziológiás görbületeket tartalmaz, ezek révén biztosított a gerinc funkciója és a fájdalom nélküli mozgás. Viszont ülő helyzetben a görbületek megszűnnek, ilyenkor ugyanis egy kényszertesttartást veszünk fel, amely mozgásszervi fájdalmakat okozhat. Például nyakfájást, derékfájdalmat, sőt még fejfájást is. Egy hosszabb autóút után, de akár tévézést követően is megjelenhetnek a panaszok. Ennek kiküszöbölésére nyújt megoldást az ALVITAL gyógy-háttámasz. A porckorongbetegségek megelőzésében döntő szerepet játszik. 

 

Derékpárnák, deréktámasztó gyógyeszközök 

 

VITAROLL derékpárna használható nyakpárnaként is, praktikus megoldás a háttámla kiegészítésére. 

 

Ajánlott még a McKenzie-féle henger alakú derékpárna is, mely levehető huzattal rendelkezik, így egyszerűen tisztítható. Jelentős a szerepe a hát- és derékfájdalmak megelőzésében. 

 

Deréktámasztó gyógypárnánk tépőzáras rögzítőpánt által szinte bármilyen székhez fixálható. Alkalmazható olyan ülések esetében, melyek nem deformálják nagymértékben a párna alakját. 

 

Tegyen Ön is a passzív ülés okozta negatív következmények ellen! 

>