Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759
Manapság egyre többen végeznek irodai munkát, a folyamatos számítógép-használat és koncentráció mellett könnyű megfeledkezni az ideális testtartásról. A gyakori görnyedés pedig számos egészségügyi problémát okozhat a későbbiekben. 

 

Ülőpárnák típusai, sokrétű felhasználásuk 

 

A testtartásbeli problémák okozta panaszok megelőzésére, illetve korrigálására jelenthetnek megoldást az ülőpárnák, ékpárnák és ülőgyűrűk. 

 

Webáruházunk gyógypárnák, gyógyászati párnák termékkörében ülőpárnák bőséges választékát kínáljuk. 

 

Tartásjavító párnáink gerinckímélő testtartást biztosítanak, akár hosszabb ideig tartó ülés mellett is, így az aktív ülés a legkisebb izommunkával megoldható. Ezáltal a későbbi tartáshibák megjelenése megelőzhető. A párnák hátsó mélyedései biztosítják az ülőgumók kényelmes elhelyezkedését. A középső bemélyedés pedig a farokcsontpanaszokkal élőknek nyújt egy kényelmesebb opciót. Alkalmazható otthon, irodai környezetben, kerekesszékben és autóban is. 

 

Aktív ülőmunka mellett ideális megoldást kínálnak gyógy-ülőpárnáink, melyeknek köszönhetően a medence ugyanolyan helyzetet vesz fel, mint állás esetén. Az állóhelyzet kisebb mértékben terheli a hátat. A háttámasz szerepét az ülőpárna látja el. 

 

Gerinckímélő gyógypárnánk, mely U alakú kivágással rendelkezik, meghatározott szögben lejt, ezáltal tehermentesíti a gerincoszlopot. A termék használatával kivédhetők a későbbi tartáshibák és az ebből adódó panaszok. 

 

Egy farokcsont párnával csökkenthető a gerincsérv és a porckopások kialakulásának rizikója. Segít a hátfájás megelőzésében, mérsékelésében. A gerinc természetes görbületét támogatja ék alakja révén. Rossz tartásból fakadó problémák, illetve farokcsontfájdalom esetén is alkalmazandó, mivel a farokcsonti rész terhelését csökkenti. 

 

Ülőgyűrűk javasoltak aranyeres panaszok mellett, szülést követően, farokcsonti és medencetáji fájdalmak kiegészítő kezeléseként. Ideális továbbá felfekvés megelőzése gyanánt is. 

 

Mikor javasolt az ülőpárna alkalmazása? 

 

Leginkább az ülőmunkát végzők számára nyújtanak optimális megoldást. Ezenkívül javasoltak minden tartásbeli probléma miatt fellépő fájdalom esetén. Illetve sérüléseket követően, például farokcsonti és medence környéki fájdalom enyhítése céljából. 

 

Ideálisak gerincsérv és porckopás megelőzésére, a helyes testtartás megőrzése érdekében, továbbá korrigálásként a korábbi rossz tartás mellett. 

 

Praktikus ülőpárnák

 

Termékeink mobilisak, egyszerűen megoldható a hordozásuk. Strapabíróak, időtállóak, kényelmesen használhatók. 

 

Megelőző szerepük mellett testtartásjavító és szinten tartó szerepük is jelentős. Érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni az ideális testtartásra, különösképp, ha irodai munkát végzünk. Ülőpárnák rendszeres használatával megelőzhetünk komolyabb problémákat és fájdalmas panaszokat, melyek kihatnak a napi munkavégzésünkre és az alvásunkra is. 

>