Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759
Ezek a gyógyászati eszközök a vállak hátrahúzásával késztetik a gerincet az ideális tartásra. Ajánlott gyenge hátizomzat esetén, és kifejezetten ülőmunkát végzők számára. A hevederek emlékeztetik Önt is a helyes testtartásra, idővel pedig hozzászokik, és természetes lesz. Felejtse el végleg a görnyedt, helytelen pozíciókat, és támogassa gerincét praktikus segédeszközök viselésével!

 

Tartásjavító hevederek vegyes választéka

 

Ízületi rögzítők termékpalettánkban találja tartásjavító heveder alkategóriánkat, ahonnan különböző kialakítású rögzítőket, ortéziseket, hevedereket, fűzőket is beszerezhet. 

 

Elérhető VivaFit mágneses termék, Ligaflex kulcscsontrögzítő, melyből junior változat is kapható.

 

A Gmed emlékeztető heveder ideális rögzítést biztosít például kulcscsonttörés esetén. Puha, párnázott anyaga révén kényelmes viseletet garantál. A kompresszió szabályozható az igényekhez mérten. A komfortos és stabil rögzítést a két pánt végén található tépőzár teszi lehetővé. A megfelelő méret meghatározásához a mellkas körméretét kell figyelembe venni. 

 

A Medi Protect. CSB ortézis indikációi közé tartozik a helytelen tartás és az ebből eredő eltérések, fájdalmak. Izomgyengeség, egyensúlyhiány fennállásakor is javasolt viselni, valamint krónikus hátfájás mérsékelése céljából, amely a görnyedt pozícióból fakad. Egyszerűen beállíthatók a hátsó tartóhevederek, tehát a merevítő alkalmazkodik az egyedi igényekhez. Az övrendszer a váll visszahúzása révén nyújt segítséget. A test saját izomerőforrásai stimulálásával segíti a felsőtest kiegyenesítését. Rendszeres alkalmazásával mérsékelhető a kyphosis. 

 

A görnyedt testhelyzet veszélyei

 

A modern világ fejlődése sajnos együtt jár életmódbeli változásokkal is, melyek sok esetben negatívan befolyásolják egészségünket. Az ülőmunka káros hatásai jelentősek lehetnek, az egyre nagyobb hajtásban pedig könnyű megfeledkezni az egészségünk védelméről és a megelőzésről. Egy idő után már oly mértékben beépül mindennapjainkba a helytelen, görnyedt pozitúra, hogy csupán segédeszközökkel lehetséges korrigálni. Természetesen ez is hosszabb távon hozhat eredményt. 

 

A legnagyobb veszélye a rossz testhelyzetnek, hogy hozzászokunk, és akkor leszünk rá figyelmesek, amikor már számos fájdalmas panasz is megjelenik a hétköznapokban. Ezek egyre súlyosbodnak, míg végül a napi munkavégzésre és az alvásunkra is hatással lesznek. Ugyanakkor komolyabb elváltozások is kialakulhatnak. 

 

Gyógyászati eszközökkel az egészségesebb testtartásért

 

Ön is gyakran szembesül a sajgó derék problémájával? Sokszor érzi, hogy a nem megfelelő ülőpozíciók miatt fáj a háta? Ne várja meg, hogy a hátfájdalma krónikussá váljon, a tartásjavító hevederek rengeteget segíthetnek a testtartásbeli rossz szokások korrigálásában. 

 

Válassza ki a legmegfelelőbb hevedert, és javítson tartásán, hogy elejét vegye a fájdalmas panaszoknak!

>