Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759
Az ízületi rögzítő termékeket az orvosok legtöbbször rehabilitációs célból javasolják, ugyanakkor térdízületi kopások esetén sem ritka az alkalmazásuk. Használatuk széles körben elterjedt, más-más alkalmazási indokkal. Mielőtt azonban kiválasztaná az Önnek legmegfelelőbbet, mindenképpen konzultáljon szakorvossal, hogy a panaszok hátterében meghúzódó ok ne maradjon rejtve!

 

Térdrögzítők bőséges kínálata 

 

Webáruházunk ízületi rögzítők termékkörében az alsó végtagoktól haladva a koponyavédő segédeszközökig igen sok ortézis helyet kapott. Külön kategóriába gyűjtöttük térdrögzítő termékeinket, ahonnan térdkalácsrögzítő pántot, térdkalácsszorítót, elasztikus rögzítőt, adaptív térdortézist, sőt oldalsínes változatot is beszerezhet. 

 

A Futuro Comfort Lift egy dupla szövésű térdrögzítő, diszkrét, komfortos viseletet garantál vékony kialakítása révén. Használható rándulás, zúzódás, gyulladás és duzzanat fennállásakor. Légáteresztő, rugalmas anyagának köszönhetően egész nap kényelmesen hordható. 

 

Az Actimove térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz folyamatos terápiás kompresszió által segíti a regenerációt és enyhíti a fájdalmat. A nyitott kialakítás révén mérsékeli a térdkalácsra nehezedő terhelést. A spirál támasztéknak köszönhetően megfelelő stabilitást nyújt. Ideális segítség a mindennapi mobilitáshoz, hosszú távú viselést garantálva. 

 

Remek választás például az oldaltámasszal ellátott Orliman Sport elasztikus rögzítő, mely különösen sportoláshoz és mindennapi munkához ajánlott. Erős, mégis kellően lágy. Alkalmazható sérülések, gyulladásos panaszok esetén is. Beépített szilikon patellagyűrűt is tartalmaz a térdkalács hatékony rögzítésére. Szintén mellette szól, hogy jól szellőző, elasztikus termék, mely kézzel mosható. 

 

Szögben állítható ortézis műtétek után

 

Műtétek utáni időszakra kifejezetten javasolt az Otto Bock Genu Direxa Stable szögben állítható térdortézis, mely stabilizál és tehermentesít. Kivehető oldalsínnel ellátott. Könnyű felhelyezést tesz lehetővé teljesen szétnyitható kialakítása révén. Hatékonyan képes elvezetni a nedvességet, ezáltal megvédi és szárazon tartja a bőrfelületet. 

 

Alkalmazandó oldalszalag sérülések kezelésére, térdízület poszttraumás instabilitása esetén, továbbá súlyos szalaglazaság fennállása is indokolttá teszi a viselését. A kompresszió által javítja a szenzomotoros teljesítményt, mérsékeli a fájdalmat, és segíti az ízület működését. 

 

Milyen esetekben indokolt a térdrögzítő használata? 

 

Az ortézisek alkalmazása indokolttá válhat különféle sérüléseket követően, például rándulás, zúzódás, csavarodás esetén. Műtétek utáni időszakban, sportoláskor, gyulladások fennállásakor is javasoltak.

 

Ezek a gyógyászati eszközök igen praktikusak, hiszen a preventív célzattal és rehabilitáció során egyaránt széles körben használatosak.

>