Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759
 

A szendvics szerkezetű lúdtalpbetét megfelelően illeszkedve követi a talp körvonalát, öblös kialakítású sarokágya megemeli a megereszkedett boltozatot. Ezzel anatómiailag helyes magasságba rögzíti, így a lúdtalp megelőzésében és kezelésében egyaránt használatos. 

 

Lúdtalpbetétek helyes alkalmazása 

 

Lúdtalp esetében a lábboltozat szerkezete megváltozik, a normál boltozat megsüllyed, a talp pedig ellapul, erre utal a lúdtalp elnevezés is. Ennél az állapotnál az izmok és szalagok már nem képesek ideális magasságú tartást biztosítani. Kezdetben a hosszanti boltozat magassága csökken, idővel viszont már a harántboltozat is jelentősen megsüllyed. A későbbi mozgásszervi következmények elkerülése érdekében ajánlott szakorvosi konzultációt kérni, aki pedig javasolhatja a lúdtalpbetét viselését. 

 

Webáruházunk lábápolási termékei között találja lúdtalpbetét választékunkat, melyek fotójára kattintva bővebb információt olvashat. Mindenképpen orvosa ajánlása alapján válassza ki az állapotának megfelelő talpbetétet. Emellett fontos a fokozatosság elve is, eleinte néhány órán át viselje, és ezt az időtartamot fokozatosan növelje, később már egész nap alkalmazhatja. 

 

A terméket bizonyos időközönként célszerű megtisztítani, ehhez elegendő nedves, mosószeres ruhát használni. Ismételten viselni csak a teljes száradást követően ajánlott! A talpbetétek tisztán tartása és alapos kiszellőztetése alapvető feltétele az egészséges, higiénikus viselésnek. Mindaddig használható a lúdtalpbetét, amíg a boltozata el nem laposodik. Ezután javasolt lecserélni. 

 

Milyen panaszok léphetnek fel a lúdtalp következtében? 

 

A lábboltozat szerkezetében történő változás további mozgásszervi problémákat vonhat maga után. Például boka-, térd-, csípő- és derékfájdalom, bütyök, kalapácsujj, valamint

>