Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759
Bőséges kínálatból válogathat, termékkörünkben megtalál szilikonos, latex hab technológiával készült segédeszközöket, ugyanakkor gél és extra lágy zselé alapanyagú talpbetéteket is. 

 

Talpbetétek széles választéka

 

A lábápolás eszközei igen fontosak, nem csupán esztétikai szemszögből, hanem egészségügyi szempontból egyaránt. A folyamatos igénybevétel, a rendszeres terhelés idővel fájdalmas panaszok kialakulásához is vezethet, azonban megfelelő talpbetétek viselése segítséget jelenthet a problémák megelőzésében, illetve a meglévő tünetek súlyosbodásának mérséklésében. 

 

A Deluxe mágneses Vivafit talpbetét különösen rugalmas, emelt sarokperemmel ellátott. A puha talpának köszönhetően komfortos viseletet garantál, miközben gondoskodik az ízületek védelméről is. Jótékony hatását a talp akupunktúrás pontjainak stimulálása révén fejti ki a benne található egyenként 880 Gauss-os mágnesek által. 

 

Memóriahabos antibakteriális talpbetéttel elejét veheti a kórokozók megtelepedésének, valamint a kellemetlen szagok megjelenésének. Ezt biztosítja antibakteriális, légáteresztő alapanyaga. Enyhíti a talpra nehezedő terhelést, illetve mérsékli a térdre, bokára és a hát alsó szakaszára jutó nyomást is. 

 

Speciális talpbetétek különféle indikációban

 

TULI’S fájdalomcsökkentő talpbetétünk kifejezetten a fájdalmas panaszok enyhítésére javasolt. A boltozatemelés enyhíti a lúdtalp okozta fájdalmat, a szabadalmaztatott TULI’S cellás technológia pedig a sarokfájdalom csökkentésében nyújt segítséget. Speciális párnái révén garantált a rugalmas alátámasztás, a 4°-os szögben kifelé döntött saroktámasz pedig támogatja a helyes testtartást. Ajánlott sarokfájdalom, lúdtalp, bokasüllyedés, talpi izomköteg-gyulladás esetén. Szintén érdemes megfontolni rendszeres alkalmazását álló munkavégzésnél és sportoláskor. 

 

A TULI’S GAITORS tehermentesítő ¾-es talpbetét remekül elnyeli, ezáltal tompítja a járás során keletkező ütődést, ugyanakkor kellően alátámasztja a lábboltozatot. A ¾-es kivitelezése révén az előlábat nem emeli meg, így a lábbeli belső tere sem szűkül le. A saroktól egészen a talppárnáig védelmet biztosít. Alkalmazásával csökkenthető a járás közbeni fáradtságérzet. Javasolt lúdtalp, bokasüllyedés, sarokfájdalom, tartáshiba okozta fájdalom mérséklésére, valamint álló munkát végzőknek. 

 

Hogyan válasszon talpbetétet? 

 

Széles termékpalettánkból igényeihez mérten válogathat, az univerzális eszközöktől kezdve a speciális gyógytalpbetétekig. Utóbbiak esetében mindenképpen kérjen szakorvosi véleményt, hiszen a vizsgálatok segítségével tárható fel a probléma, amely alapfeltétele a megfelelő kezelésnek. 

 

Rendszeres alkalmazásuk jelentős könnyebbséget jelenthet a mindennapokban, akár megelőzésként hordaná, akár a meglévő panaszok enyhítése céljából!

>