Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759
Ezek a praktikus eszközök a test szinte bármely szakaszán használhatóak, de leginkább a testfelszínhez közeli izmok esetében hatékonyak. Az elektromos impulzusok az elektródák révén jutnak el a motoros ponthoz, vagyis ahol a mozgatóideg eléri az adott izmot. 

 

Izomstimulátorok bőséges kínálata

 

Webáruházunk terápiás eszközök kategóriájában találja meg az izomstimulátor választékunkat, ahol többféle típusból is válogathat. 

 

Termékpalettánkban megtalálható kombinált TENS és EMS készülék, mely képes az érző idegek stimulálásával a fájdalom idegi jelzéseit gátolni, ugyanakkor serkenti az endorfin termelődését, mely által segíthető a szimpatikus idegrendszeri funkciók normalizálása. 

 

Ennek eredményeként enyhülhet a fájdalom, ez a hatás az alkalmazását követően több órán át is tarthat. Leginkább mozgásszervi eredetű fájdalmak esetében javasolt. A készülék TENS modulált módja révén a hozzászokástól sem kell tartania, hiszen ez a beépített funkció ezt hivatott megelőzni. 

 

Különösen ajánlott az alkalmazása krónikus, évek óta fennálló fájdalmaknál, például reumás ízületi panaszok vagy artritiszes tünetek mérsékelésére. Legnagyobb előnye ennek a terméknek, hogy a készülék folyamatosan változtatja az impulzus paramétereit, ennek köszönhetően a test nem szokik hozzá az impulzusokhoz, vagy csak jóval később. 60 programkód közül választhat, 30 TENS, 27 EMS, 3 masszázs, és 40 intenzitási fokozatot érhet el. A beépített modulált mód pedig segít elejét venni a hozzászokásnak. 

 

A kezelésnek hála enyhíthetőek a fájdalmak, fokozható a vérkeringés, valamint a fáradtságérzés is csökkenthető. Beszerezhet TENS AD 2014/2026 izomstimulátort, mely egyszerűen használható, hordozható, kisebb súlyú készülék, így bármikor magával viheti. Komfortos, biztonságos kezelést tesz lehetővé.

 

Prémiumminőségű készülékek hőterápiás funkcióval

 

Az OMRON HeatTens izom- és idegstimulátor által enyhítheti az izmokban és az ízületekben jelenlévő fájdalmat. A módszer lényege a hármas hatású TENS technológia kiaknázása, a fájdalomüzenet gátlása, az endorfintermelés fokozása, valamint a vérkeringés javítása. A hőterápia előnyei közé tartozik, hogy alkalmazásával ellazulnak az izmok, tágulnak az erek, serkentődik a vérkeringés, valamint mérsékelődik a fájdalomüzenet intenzitása. 

 

A kettős terápia révén rengeteget tehet panaszai enyhítése érdekében a nyugtató hő és a TENS technológia ötvözése által. A többféle masszázsmód, hőfokozat, terápiás lehetőség, intenzitásszint és alkalmazási terület lehetőséget teremt a személyre szabott kezelésre. 

 

A melegítőfunkcióval ellátott a Beurer EM59 HEAT digitális TENS/EMS gyógyászati termék, mellyel izomstimulálás, -lazítás, és masszírozás is megoldható. Szintén teljes mértékben személyre szabható az alkalmazási mód. 

 

Gyógyászati eszközök a mindennapok során

 

Ismerje meg Ön is az izomstimulátorok nyújtotta terápiás lehetőségeket, és enyhítsen ízületi vagy izomfájdalmán! Használatuk egyetlen esetben tiltott: pacemaker és beültetett defibrillátor esetén!

 

>