Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Invacare Birdie Compact betegemelő

Leírás

Az Invacare® Birdie Compact emelőlifttel könnyebb és egyszerűbb az emelés. Emelhet vele ágyban fekvő beteget, kerekesszékben ülő személyt, de szükség esetén földön ülő vagy fekvő sérültet is. Segíti a személyzet munkáját és óvja a derekat.

Az Invacare® Birdie Compact egyedülálló a piacon, mivel csak 55 cm széles, így a legkeskenyebb ajtókon is átfér, de ha szükséges. lábpedállal akár 96 cm-ig is terpeszthető a nagyobb stabilitás érdekében. Használat után egyszerűen szétszedhető és összecsukható, így felállítva kis helyen is tárolható.

A vezérlő doboz meghibásodásának esetére elektromos vész leeresztővel is ellátták. Az akkumulátorok teljes feltöltése esetén akár 80 emelést is képes a lift elvégezni.

Gördíthető állványon, fékezhető kerekekkel, beépített akkumulátortöltővel, akkumulátorokkal szállítjuk. Az alap készülék ára egy darab emelő hevedert tartalmaz.

Ez a termék nem támogatott gyógyászati segédeszköz, bizonyos esetekben a  nem támogatott gyógyászati segédeszközökre egyedi méltányossági engedély kérvényezhető a NEAK-nál. Erről részletesen NEAK honlapján tájékozódhat.

Amennyiben érdeklődik a termék iránt vagy  kérdése lenne, kérjük keressen minket elérhetőségeinken.

 

Termék videó

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.