Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

ALVITAL® Gyógy-háttámasz

Leírás

Passzív ülés esetén az ülőalkalmatosság háttámlájára nehezedünk, ezért a derékizmok ellazult állapotban vannak. Ilyenkor nagyon fontos a megfelelő helyzetű és méretű háttámasz, amely a medencecsont felső részét és a derekat támasztja – a gerinc ágyéki hajlatán illeszkedve – így csökkenti a gerincre ható terhelést.

Az ember gerincén úgynevezett fiziológiás görbületek vannak. Ezek biztosítják a gerinc funkcióját és a fájdalommentes mozgás lehetőségét. Ülő helyzetben - általában - ezek az élettanilag szükséges görbületek eltűnnek, az ülő ember olyan kényszertesttartást vesz fel, ami hosszabb-rövidebb idő után nyak-, derék- és fejfájást okoz. Így van ez a fotelok, székek és autóülések legtöbbjénél. Néhány órás TV nézés illetve gépkocsivezetés után jelentkeznek azok a kínzó panaszok, amik pokollá tehetik a legjobb film élvezetét és tönkreteszik a legszebb utat is.

Ezen a problémán segít az ALVITAL® Gyógy-háttámasz, amely a deréktáj mögé helyezve megtámasztja azt, helyreállítva a gerinc szükséges görbületeit, megelőzi a fájdalmak kialakulását, későbbiekben a porckorong betegségek kifejlődését.

Anyaga:

Préselt polyesterből készült, így hosszan tartó igénybevételnél is megtartja alakját.

Klinikailag tesztelve!
Az ALVITAL® Gyógy-háttámasz klinikai vizsgálatait az ORFI, az egészségügyi minőségi vizsgálatait az ORKI végezte el.
Az ORKI (Orvos- és Kórháztechnikai Intézet) elvégezte a termék egészségügyi minőségi vizsgálatát és engedélyezte a forgalmazást.

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.