Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Actimove gyerek Bokatámasz (11-15év)

Leírás

A biomechanikus szakemberek által tervezett, 2 féle méretben kapható Actimove Sport bokatámasz gyerekeknek duzzanatra, bokaízületi sérülések megelőzésére, enyhe húzódásokra, bokaízületi instabilitás, vagy gyengült izomzat esetén használható. Segít elkerülni az újbóli sérüléseket és a boka krónikus instabilitását. Speciális COOLMAX AIR anyagának köszönhetően nem izzad bele sportolás közben sem, a neoprén-és latexmentes anyag pedig kényelmes és bőrbarát viseletet biztosít. Jobb és bal lábon is egyaránt viselhető. Cipővel is kényelmesen hordható. Ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést. A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a bokatámasz egész nap viselhető. Duzzanatra, bokaízületi sérülések megelőzésére, enyhe húzódásokra, bokaízületi instabilitás, gyengült izomzat esetén.

Hogyan kell használni?
- Nyissa ki a dobozt, és vegye ki belőle a terméket. Bújtassa bele a gyermek lábfejét úgy hogy az Actimove logó felfelé nézzen.
- A sarok a megfelelő felvétel esetén szabadon marad.
- A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik.
- Akut állapotban a bokatámasz egész nap viselhető.
- A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, mert a túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.