Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!

Futuro Sport Bokarögzítő 09037

Leírás

A Futuro Sport Bokarögzítő egy sokoldalúan használható termék, amely a bokát védi és támogatja különböző sérülések és gyulladásos állapotok esetén. Kifejezetten rándulások, húzódások, duzzanat és ízületi gyulladások enyhítésére ajánlott.

Az állítható méret lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő beállítást, ami rendkívül fontos a hatékony támogatás és kényelem érdekében. A pánt könnyen állítható, így a felhasználó könnyedén igazíthatja az adott méretéhez.

A tartós neopren anyag a bokát stabilan rögzíti és melegen tartja, így segítve a gyógyulási folyamatot. Emellett kényelmet és nyugtató érzést nyújt a felhasználónak a viselés során. A Futuro Sport Bokarögzítő könnyű felhelyezhetőségének köszönhetően időt és energiát takarít meg. Nem igényel különleges technikákat vagy segítséget a használathoz, így a felhasználó könnyedén kezelheti.

A Futuro Sport Bokarögzítő ideális választás minden aktív életmódot élő személynek, aki szeretné megőrizni bokája egészségét és mozgékonyságát, valamint hatékony támogatást keres sérülések és gyulladások enyhítésére.

A termék jobb és bal bokán egyaránt alkalmazható.

Mérete: 17,8-29,9 cm