Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

RB-40 Bokarögzítő

EP kártya logó
Egészségpénztárra elszámolható

Leírás

Méretek:

A mérettáblázat alapján kérjük válasszon méretet:

Méret Boka felett Boka Sarok átló Lábfej
S 22 cm 20 cm 16 cm 20 cm
M 24 cm 22 cm 18 cm 21 cm
L 26 cm 24 cm 17 cm 22 cm
XL 28 cm 26 cm 18 cm 22 cm
XXL 32 cm 28 cm 18 cm 24 cm

Az RB-40 Bokarögzítő a bokaízületi gyulladás, szalagsérülés konzervatív kezelésére alkalmas. A fájdalmas mozgást megszüntetve a páciens járóképessé válik. A bokarögzítő teste rugalmas szövetből készült.

A boka külső és belső oldalán 1-1 formára alakított fémsín helyezkedik el, így biztosítja a boka stabil rögzítését. A termék záródása fűzővel történik. A talp felől, a boka felé széles gumipánt van rögzítve, mely keresztben tépőzárral fogható össze. A síneket ne távolítsuk el az eszközből, mert így nem érjük el az oldalirányú támasztást. Tisztításkor figyeljünk, hogy a jobb és baloldalnak megfelelően tegyük vissza a sínt. Ügyeljünk, hogy a gumiszalagot folyamatosan feszítve tekerjük 8-as alakban a boka körül. A termék könnyen kezelhető, viselése nem okoz allergiás bőrpanaszokat.

 

Ezt a terméket a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) támogatja. A termék részletes dokumentációja a NEAK által üzemeltetett SEJK adatbázisban elérhető. Bővebb információért keressen minket elérhetőségeinken.

Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.