Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Mágneses térdpánt turmalinnal Vivafit

Leírás

Intenzív mágnesterápia a turmalin jótékony erejével!

  • A Vivafit mágneses térdpánt karcsú, ergonomikus formáját a térdízület anatómiájának maximális figyelembevételével tervezték. Optimális, stabil alátámasztást nyújt a patellának, rugalmas pántjainak köszönhetően könnyedén méretre igazítható.
  • A pánt két oldalán - az anatómiailag fontos pontokon - egy-egy darab nagy energiájú, kb. 1800-2000 Gauss erősségű mágneskorongot tartalmaz.
  • A pánt anyagába bevarrt turmalin szemcsék az általuk kibocsájtott távoli infrasugaraknak és negatív ionoknak köszönhetően erősíthetik a mágneses pánt térdízületre gyakorolt jótékony hatását.
  • Bal és jobb térden egyaránt viselhető.
  • Anyaga vastag és tartós, ennek ellenére biztosítja a bőr megfelelő szellőzését.
  • A mágneses térdpánt ideális számos tevékenységhez, mint pl. sportolás és állómunka, de alkalmazható különböző sérülések utáni regeneráció céljából is.

Térd körméret: 26-42 cm

Szövet anyaga: spandex, neopren

Tisztítása: Kézzel mosható, langyos, enyhén mosószeres vízben

Terápiás javaslat: két hét folyamatos használatot 3-4 napos szünet kövessen. A kúrát a panaszok megszűnéséig többször is megismételheti.

Ellenjavallat: Gyermekeket váró nők és szívritmus szabályzóval rendelkező személyek nem használhatják a terméket! Amennyiben allergiás reakciót tapasztal, hagyja abba a termék használatát. A turmalin okozhat égő, csípő érzést, ami egyéni érzékenység következménye. Ez esetben ajánlott vékony ruha felett viselni.

Felhelyezés: helyezze fel a térdére és rögzítse a tépőzárak segítségével.

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.