Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

DiaBalance univerzális talpbetét

EP kártya logó
Egészségpénztárra elszámolható

Leírás

DiaBalance univerzális talpbetét - Extra kényelmes, sokoldalú talpbetét az igénybe vett lábaknak!

Az extra puha, kényelmes, mégis masszív és ellenálló talpbetét optimális védelmet biztosít a talpnak. Egyenletesen osztja el a talpi nyomást, így hatékony védelmet jelent hosszú távú és fokozott igénybevétel esetén is.

A felső, „Plastazote” réteg könnyű, zárt cellás hab, amely csökkenti az ún. „lábnyomot”, miközben minimalizálja az esetleges, dörzsölődésből adódó bőrirritációt.  A kék PU (poliuretán) réteg rugalmas, mégis masszív és ellenálló anyag, mely optimális tartást biztosít a betétnek. Az alsó géles párnák elnyelik a járás során keletkező ütődéseket, ezzel is kímélik a talpat és az ízületeket.

DiaBalance univerzális talpbetét termékjellemzői:

  • Speciális, testhő hatására formálódó „plastazote” hab felsőrész
  • Kiegyenlíti a nyomáspontokat - valódi védelmet nyújt fokozott igénybevétel esetén
  • Rugalmas gélbetétek az ízületek tehermentesítésére

A talpbetét felépítése:

„Plastazote” réteg: a felső réteg a talpbetét belső részén található extra kényelmes és puha anyag, melyet könnyű, zárt cellás habszerkezet jellemez. Ez csökkenti az ún. „lábnyomot”, miközben minimalizálja az esetleges, dörzsölődésből adódó bőrirritációt.

PU (poliuretán) réteg: a talpbetét külső borítását alkotó kék, rugalmas réteg.  Masszív és ellenálló anyagból készült, mely optimális tartást biztosít a lábfejnek, miközben védi a járás hatásaitól. Extra rugalmasságának köszönhetően ugyanakkor valódi kényelmet nyújt.

Gélpárnák: a sarokrész és a talppárna, illetve a harántboltozat (talpközépcsont és lábujjperc-csontok találkozása) alatti narancssárga géles betétek elnyelik a járás során keletkező ütődéseket, ezzel is kímélik a talpat és az ízületeket, plusz védelmet biztosítva a leginkább igénybe vett területeknek.

Magas peremű sarokágy: A talpbetét kialakításának köszönhetően nem csak a talp védelmére szolgál, hanem szinte "bölcsőt" képez a lábfejnek. A magas sarokágy további védelmet nyújt kidörzsölődés kialakulásával szemben, ráadásul a lábfej oldalirányú elmozdulását is gátolja.

Méretek: 36/37; 38/39; 40/41;42/43; 44/45

A csomag tartalma: 1 pár (Az ár 1 pár talpbetétre vonatkozik.)

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.