Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!

B-4215 Quickie (AR) aktív merevvázas kerekesszék 71256

Leírás

A forma és a funkció harmóniáját testesíti meg a B-4215 aktív kerekesszék. Merevvázas, ám lehajtható háttámlájának és egy mozdulattal kivehető nagykerekeinek köszönhetően könnyen szétszedhető és szállítható.

A B-4215 új színt hoz a kerekesszékek világába. Vonalai könnyedek, nyitottak, a forma és a funkció tökéletes harmóniáját nyújtja felhasználójának. A háttámla dönthető, magassága 25 és 47,5 cm között rendelhető és 5cm utánállítható. Tolókar nélküli, rövidített, normál, esetleg lehajtható tolókaros kivitel választható. Kivehető hátsó kerekekkel rendelkezik. A beülőszélessége, és mélysége választható 30 és 50 cm között. Egy- illetve kétrészes lábtartóval rendelhető. A kerékre hajló, belül bélelt nadrágvédő, egyben sárvédő alapfelszereltség, de igény szerint felszerelhető akár magasságban állítható könyöklővel is. Az első kerék méretválasztéka: 3",4",5",6". Normál, lágyított, levegős, illetve ledes villogós futófelülettel, műanyag vagy alumínium felnivel. A hátsó kerék méretválasztéka: 22", 24",26". Választható acél, aluminium, könnyített felnivel, sima vagy erősen bordázott, defekttűrő levegős, esetleg tömör gumival is. Kivitele fekete, sötétkék, világoskék, piros, lila, rózsaszín kárpitszínből, illetve 27 féle vázszínből választható egyedi kombinációban.

• Sokoldalú, modern
• Merev váz, lehajtható háttámla
• Kivehető nagykerekek
• Beülőszélesség: 30-50 cm
• Háttámla magassága: 25-45 cm
• Terhelhetőség: akár 140 kg
• Súlya: 9 kg-tól
• 31 választható színben

** A fent felsorolt opciók tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy egyes opciók egymással nem rendelhetőek, vagy felárasak, a méretvétel során részletes konzultáció szükséges.

Termék videó

Ezt a terméket a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) támogatja. A termék részletes dokumentációja a NEAK által üzemeltetett SEJK adatbázisban elérhető. Bővebb információért keressen minket elérhetőségeinken.

Részletek