Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Ortopedia Allround 900C elektromos meghajtású utcai kerekesszék

EP kártya logó
Egészségpénztárra elszámolható

Leírás

Az Allround 900 C egy kifejezetten mozgékony és gazdag kiegészítő választékkal rendelkező elektromos kerekesszék. A könnyebb ki- és beszállást segítik a teljesen kivehető karfák, a szállítást pedig az 50 cm magas teljesen előredönthető háttámla, mivel így jelentősen csökken a mérete.

Kis méret, fordulékonyság és kiváló stabilitás, erős meghajtás és praktikus elektronika jellemzi. A korszerű megjelenésű, kis méretű (60 cm széles és kb. 85 cm fordulókörű), és dinamikus meghajtású (2 x 220 W motorral) eszköz mind beltéri, mind kültéri használatra egyaránt alkalmas. A kényelmes utazás érdekében a hátsó felfüggesztés rugókon támaszkodik, az első kerekek pedig erős villákon fordulnak.

A programozható vezérlő elektronika segítségével a fogyatékosság fajtájához és mértékéhez megfelelően állíthatók be az eszköz menettulajdonságai és a joystick érzékenysége. A beállítást könnyen kezelhető nyomógombok és egyértelmű szimbólumok teszik lehetővé.

Az ülésszélesség 38 és 60 cm között beállítható az oldaltámaszok segítségével, az ülésmélység 40 és 47 cm között választható a háttámla helyzetétől függően. A háttámla alap kivitelben 30 fokig (opcionálisan elektromosan 60 fokig) dönthető. A kartámaszok magassága 18-25 cm között és a vezérlő doboz helyzete beállítható. Kapható normál magasságban állítható és szögben emelhető (módosított) lábtartóval is, sőt a normál lábtartó oldalanként akár 3 cm-rel kijjebb helyezhető. Az elektromos meghajtású kerekesszék teljes súlya kiépítettségtől függően kb. 85 kg, terhelhetősége 130 kg (+10 kg csomag). A meghajtó kerekek 12 ½”-osak, a bolygókerekek 9”-os felfújhatók.

Minden esetben közlekedésbiztonsági eszközökkel felszerelve (energiatakarékos LED-es világítás, LED-es irányjelző, elakadásjelző és kürt), 50 Ah zárt (zselés) akkumulátorral együtt szállítjuk.
A könnyebb ki- és beszállást segítik a teljesen kivehető karfák, a szállítást pedig az 50 cm magas teljesen előredönthető háttámla, mivel így jelentősen csökken a mérete.
Egyedi méretvétel: A testi adottságok, sajátságok figyelembe vételével készül a kerekesszék.  A méretvételt a méretvételre jogosult, szakképzett munkatársunk végzi.

 

 

 

 

Termék jellemzők
Vázkialakítás: merev váz
Háttámla: állítható
Kartámasz: állítható
Lábtartó: levehető + felhajtható + állítható hosszúságú
Ülés állíthatósága: állítható
Teljes hosszúság (lábtartóval): 113 cm
Teljes magasság: 95-100 cm
Beülő szélesség: 38-60 cm
Beülő mélység: 40 - 56 cm között, állítható beülő szélességtől függően
Ülésmagasság a földtől: 45-50 cm
Terhelhetőség: 120 kg
A termék súlya (akkumulátorokkal): 85 kg
Lámpák: elől + hátul
Irányjelző: elől + hátul
Elakadásjelző: elől + hátul
Max. sebesség: 6 km/h
Fordulókör átmérője: 168 cm
Akadályleküzdő képesség: 6 cm
Kapaszkodó képesség: 15%
Akkumulátor: 2 x 12V 50Ah

Ezt a terméket a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) támogatja. A termék részletes dokumentációja a NEAK által üzemeltetett SEJK adatbázisban elérhető. Bővebb információért keressen minket elérhetőségeinken.

Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.