Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

B-4200/P önhajtós mechanikus, összecsukható kerekesszék

EP kártya logó
Egészségpénztárra elszámolható

Leírás

Rendívül könnyű, összecsukható kerekesszék, súlypont állítási lehetőséggel, mely akár fektető funkcióval is rendelhető.

  • Nagyszilárdságú, összecsukható rendkívül könnyű váz
  • Felhajtható kartámaszok ruhavédővel
  • Felhajtható talptámaszok
  • Hosszban fokozatosan állítható, kiemelhető és kifordítható lábtartók
  • Tömör első és hátsó kerekek, az első kerekek forgózsámolyosak, rögzítőfékkel ellátott hátsó kerekek
  • Igény szerint a tengely hátra helyezhető (súlypont állítás)

Fektető funkcióval ellátott kerekesszék alakítható ki a külön rendelhető tartozékok együttes megrendelése esetén. Kérjük tekintse meg a "B-4200/P rendelhető tartozékkal felszereltterméket, melyre a fektető funkció tartozékai, a fokban állítható lábtartók és a magasított dönthető háttámla fejtartóval már fel vannak szerelve. A dönthető háttámla funkció utólag nem rendelhető.

Javasolt nagyfokú végleges járásnehezítettség esetén, ha a beteg egyéb járást segítő eszközzel hosszabb távú helyváltoztatásra képtelen.

A B-4200/P önhajtós kerekesszék elsősorban beltéri használatra készült, hogy járásképtelenség, illetve erősen korlátozott járásképesség esetén az alapvető szükségletek szintjén biztosítsa a lakásban történő mozgás lehetőségét. A kerekesszék főként rövid idejű használatra megfelelő, de kialakítása lehetővé teszi, hogy igény esetén akadálymentesített kültéri környezetben, rövid távon elérhesse a lakás közelében lévő helyeket, melyek az életviteléhez szükségesek. Alkalmazható továbbá kórházakban, rendelőintézetekben, valamint minden olyan intézményben, ahol mozgássérült, ill. helyváltoztatási nehézségekkel küzdő, vagy attól orvosilag eltiltott személyeket (betegeket) kell különböző okok miatt mozgatni.

Igazán praktikus és különleges, összecsukható, nagyszilárdságú vázszerkezettel ellátott kerekesszék. Standard felszereltsége a felhajtható és kiemelhető kartartók; a kihajtható és kiemelhető,hosszban fokozatban állítható lábtartók; valamint a felhajtható talptámaszok . Fékezhető, tömör hátsó kerekei 24” méretűek, fekete, kemény műanyag abronccsal és küllőkkel szerelt a rendkívül könnyű súly érdekében. Forgózsámolyos, 200x30-as tömör első kerekei biztonságosan, kényelmesen irányíthatók beltéren. A hátsó kerék tengelyének áthelyezésével állítható a termék súlypontja, ezáltal növelhető a kerekesszék stabilitása.

Termék jellemzők
Beülőszélesség: 37 cm, 40 cm, 43 cm, 46 cm, 49 cm, 52 cm
Beülőmélység: 41 cm
Ülésmagasság (Ülőlap magassága a földtől mérve): 50,5 cm
Háttámla magasság (ülőfelülettől): 44,4 cm
Súly: 19,5 kg
Teljes szélesség: beülő szélesség + 18 cm
Összecsukott szélesség: 31 cm
Hosszúság: 111 cm (lábtartóval)
Legnagyobb terhelhetőség: 125 kg
Első kerekek átmérője és fajtája: 200 mm tömör
Hátsó kerekek átmérője és fajtája: 24
Keréktengely: fix, menetes rögzítés

Ezt a terméket a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) támogatja. A termék részletes dokumentációja a NEAK által üzemeltetett SEJK adatbázisban elérhető. Bővebb információért keressen minket elérhetőségeinken.

Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.