Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

GM 4300 alumínium kerekesszék

EP kártya logó
Egészségpénztárra elszámolható

Leírás

Termék jellemzői:
- A GM 4300 Aluminium vázas kerekesszék járásukban korlátozott emberek mozgatásában jelent segítséget a mindennapi életben.
-A kerekesszék könnyű vázszerkezete révén megkönnyíti a hozzátartozók, ápolók számára a kerekesszék mozgatását, autóból való ki-be pakolását. Elsősorban szobai használatra készült mint általában a standard kerekesszékek de jó talaj viszonyok mellett (szilárd burkolatú akadálymentesített terepen) kültéri használatra is alkalmas.
- Segítségével , a felhasználó - önállóan, vagy más személy segítségével- képes a beltéri mindennapi mozgásra, lakásának rövidebb hosszabb idejű elhagyására.
- Alkalmazható az otthoni ellátáson túl kórházakban, rendelőintézetekben, valamint minden olyan intézményben, ahol mozgássérült, illetve helyváltoztatási nehézségekkel küzdő személyek mozgatását kell megoldani.

Méretek:

Ülésmagasság: elöl 50 cm hátul 48 cm
Lábszár hossz: 36-48 cm
Karfa magasság: 27 cm nem állítható !
Teljes szélesség: 53-68 cm hajtókerékkel
Teljes hosszúság: 103,0 cm
Teljes szélesség összecsukva: 26 cm
Teljes hosszúság összecsukva: 103 cm
Teljes magasság: 91 cm
Súly: 13 kg
Max. terhelhetőség: 100 kg

 

Ezt a terméket a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) támogatja. A termék részletes dokumentációja a NEAK által üzemeltetett SEJK adatbázisban elérhető. Bővebb információért keressen minket elérhetőségeinken.

Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.