Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

Roho High Profile négy légkamrás antidecubitus párna

EP kártya logó
Egészségpénztárra elszámolható

Leírás

A ROHO DRY Floatation rendszerű kerekesszék párnák/ülés légpárnák tökéletesen a testhez illeszkednek, és megtartják annak alakját, miközben maximális kényelmet és tartósságot biztosítanak.

A megrendelésnél kérjük megjegyzésben megadni a szék méreteit, amin használni szeretnék.

Több mint harminc éve ez a párna vezető szerepet tölt be a bőr védelmében a speciális üléspárnák között.

A ROHO antidecubitus párnák önálló cellákból épülnek fel, melyek mindegyike egymástól függetlenül mozoghat fel-le, csavarodhat, görbülhet, így pontosan igazodik a test alakjához.

A beteg ülőfelülettel érintkező területén a nyomás minden ponton azonos, és a lehető legkisebb. A test a lehető legnagyobb felületen érintkezik a párnával, így javítja a nyomás eloszlását.

Alacsony felületi nyomás: A ROHO antidecubitus párna cellás szerkezete a szöveteknek deformálás nélkül igazolást tesznek lehetővé, így minimálisra csökkenti a bőr sérülésének kockázatát.

Minimális súrlódás és nyíróerő: a súrlódás a mozgással ellentétes irányban hat. A súrlódás következtében fellépő nyíróerő gátolja a vér áramlását, károsíthatja a bőr szöveteit.

A ROHO Dry Floatation légpárnák szeleppel vannak ellátva. A cellák össze vannak kötve egymással, a levegő át tud áramlani egyik cellából a másikba, ezáltal egyenletesen elosztják az ülőfelületen a nyomást.

A magas profilú párna (10 cm) ideális olyan személyek számára, akiknek nagy a bőrkárosodási kockázata, érzéskiesésük van, vagy akiknek segítségre van szükségük a kerekesszékből való átüléshez.

A ROHO Antidecubitus párnák méretét mindig a kerekesszék vagy a szék, ülőfelület mérete alapján kell kiválasztani. A párnának pontosan illeszkednie kell a szék méretéhez, csak akkor képes tökéletesen ellátni feladatát.

A négy légkamrás kivitel tökéletesen képes felvenni és megtartani a test esetleges aszimmetrikus alakja esetén is annak formáját. Megfelelő beállítás után képes emlékezni a test alakjára.

 

Egyedi méret is lehetséges. Ilyen esteben kérjük hívjanak minket elérhetőségeinken.

 

 

Ezt a terméket a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) támogatja. A termék részletes dokumentációja a NEAK által üzemeltetett SEJK adatbázisban elérhető. Bővebb információért keressen minket elérhetőségeinken.

Részletek

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.