Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

GMED Tens MDTS100

Leírás

A transkután elektromos idegstimuláció (TENS) egy technika, amely elektromos áram segítségével képes enyhíteni a fájdalmat. A TENS apró, alacsony feszültségű elektromos impulzusokat küld egy meghatározott idegbe az érintett bőrfelületre illesztett elektródák segítségével abból a célból, hogy módosítsa a neuronok ingerületküldési tulajdonságait, így megakadályozva a fájdalomérzetet kiváltó jelek eljutását az agyba. Az izomsimulátor által működésbe lépett izmok endorfint termelnek, amely a test természetes fájdalomcsillapítója, és megakadályozhatja a fájdalom jelek eljutását az agyba.

A GMed MDTS100 Elektromos izomstimulátort kifejezetten otthoni használatra tervezték. Az MDTS100 hordozható, kompakt és stílusos kivitelű készülék.
Az MDTS100 Elektromos izomstimulátort a váll, derék, hát, felső végtagok (kar) és az alsó végtagok (láb) testmozgás vagy szokásos házimunkák és munkatevékenységek által okozott izomfájdalmának az ideiglenes enyhítésére használhatjuk.

A GMed Tens MDTS100 segíthet a hosszan tartó ágybanfekvés, vagy gipsz levétele után az elgyengült izmok erősítésében.

Automata programjainak köszönhetően a kezelésük rendkívül egyszerű. Egy jól megválasztott ideg és izomstimulátor otthonában teljes biztonsággal alkalmazható. 7 stimulációs mód közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet és az intenzitási szintet is a saját igényeinek megfelelően tudja kiválasztani a 10 intenzitási szint közül.

A hozzátartozó tappancsok, mellyel a kezelés történik zselés réteggel rendelkeznek, így öntapadósak. A tappancsok helyes használat mellett hosszú ideig alkalmazhatóak. Nagyon fontos, hogy megbízható forrásból származó készüléket válasszunk, melyekhez évek múlva is beszerezhetőek a tappancsok. A GMed Tens MDTS100-hoz külön megvásárolhatóak ezek a tappancsok.

A 20 perces időzítőnek köszönhetően biztonságosan alkalmazhatja anélkül, hogy folyton az órát kellene figyelnie. A készülék elemmel működtethető, így használata nincs helyhez kötve.

Az MDTS100 hordozható, kompakt és stílusos kivitelű készülék.

Termékleírás:

- Vezetékek csatlakozóval 2 db
- Elemek 2 db
- Elektróda tappancsok 4 db
- Folyadékkristályos kijelző (TFT) képernyő
- 2 független kimeneti csatorna
- 7 stimulációs mód (1. mód, 2. mód, 3. mód, 4. mód, 5. mód, 6. mód és 7. mód)
- 10 intenzitási szint
- 20 perces időzítő

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.