Termék a kosárba rakva.

Belépés 0 Kosár
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 574 0759

GMed henger alakú párologtató

Leírás

A GMed henger alakú párologtatót párásításra és illóolaj párologtatásra terveztük. Ultrahangos mikropermetező technológia segítségével energiát takarít meg és védi a környezetet.

Nagy örömet fog okozni a használójának és javíthatja az őt és családját körülvevő levegőt. Alkalmazása főleg a fűtési szezonban hasznos, amikor a kinti hideg és a fűtés miatt szárazabb a levegő a lakásban, házban. A tartósan száraz levegő belélegzése okozhat orr irritációt, köhögést, sőt, a fertőzések esélyét is növeli. Ezen túl még a szemek, a bőr szárazságát is eredményezi. Ha huzamosabb ideig száraz levegőt lélegzünk be, az egy idő után többféle légzőszervi betegség kockázatát is megnöveli: nagyobb eséllyel alakulhat ki asztma, hörghurut (bronchitis), az orrmelléküregek heveny és idült gyulladása (sinusitis), megnőhet továbbá az orrvérzések gyakorisága is.

A hagyományos melegítő párologtatóktól eltérően az ultrahangos illóolaj párologtató hideg permetszerű párásítást biztosít, ami biztonságosabb, valamint jobb hatást érhet el a megfelelő olajat alkalmazva. Vízben oldódó illóolajból 2-3 cseppet kedve szerint adagolhat a tartályba. A készülék energiatakarékos, maximum 5W áramot fogyaszt.

Ezzel a teljesítménnyel akár 20 m2 nagyságú helyiség párásítása is lehetséges.

A párologtató víztartálya 100 ml űrtartalmú, amely tele töltött állapotában 10 óra üzemidőt biztosít.

LED világítással rendelkezik, mely során 7 különböző színből választhatja ki a hangulatához megfelelőt a készüléken elhelyezett gomb segítségével. A következő színekben képes a lámpa világítani: piros, zöld, kék, sárga, világos kék, rózsaszín, világos lila, vagy akár ezeket váltakozó. Automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, mely 3 óra után kikapcsolja a készüléket.

A termék gyógyászati segédeszköz a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.